Diskuse

Muslimští imigranti představují závažnou bezpečnostní hrozbu pro Českou republiku

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Na druhou stranu budu mít garantovaný ještě prodlouženější víkend.

To, že ho mám kvůli tomu že kdysi jednoho člověka přibili na kříž za to, že říkal, jak by bylo ohromně bezva chovat se k sobě pro změnu trochu slušně, mi může být šumák.

0 0
možnosti
MK

Zbytečně dlouhý článek na to, co jste vyjádřil. Nebezpečnost aktivit křesťanů je vedle islámu jako mravenec vedle slona.( s výjimkou restitucí, které však odsouhlasili Vámi protěžovaní ateisté, "žumrajíc" o přízeň křesťanského voliče)

 Napadání těch, kteří jsou jedinou relevantní silou proti nebezpečí islamizace, se sta tisíci příznivci, je kontraproduktivní. Je to jako zůstat při průtrži na dešti a neschovat se do chalupy, která se Vám svou konstrukcí nelíbí.

Nezbývá mně než Vám doporučit, udělat si pauzu u klávesnice a jít se podívat mezi ty, které odmítáte: 17.11.2015 ve 14,00 na Albertov; třeba si poopravíte názor.

0 0
možnosti
VV

Ano, tech 300 muslimu uzavrenych v KZ je opravdu hrozba pro Ceskou republiku co by si CR pocala, kdyby utekli, jeji desitka gripenu a par tanku by je opravdu nemohla porazit.

No a jako vzdy doporucuji nez neco napiste, neco si o tom minimale precist. 

Proc by mela katolicka cirkev prosazovat protestanske svatek? Velky nebo velikonocni patek byl, je, a bude svatkem evangelickym.

0 2
možnosti
LV

L69i93b41o60r 98V33a93n62ě44k

12. 11. 2015 9:17

Velikonoce byly jsou a budou svátkem slunovratu.

Jen křesťanští šamani potřebovali tomu dát nějaký věroučný nátěr.

1 0
možnosti
LV

L59i37b10o57r 19V93a83n26ě72k

12. 11. 2015 9:08

Mno, dosti kontraproduktivní.

Píšete o "semknutí" a současně štvete proti katolíkům.

Jakkoliv jsem zastánce hypotézy, že pro existenci kterékoliv z verzí bohů není sebemenší náznak jejich existence, tak si myslím, že křesťané a katolíci představují to nejmenší nebezpečí pro život vyspělé současné společnosti.

2 0
možnosti
MP

V článku používáte jméno Mihula, přitom na obrázkovém "výstřižku" máte jasně napsáno Mihola. A tak podobně komolíte ledacos. Velký pátek není významným dnem jen pro katolíky, nýbrž pro všechny křesťany, přesto bych jako křesťanka dala přednost, aby dnem volna nebyl. Právě kvůli lidem jako Vy.

Pro nějaký společenský konsensus není dobrý žádný "militantní" názor, ani ten ateistický. Z té militantnosti vyrůstají jako jedovaté býlí všechny ty neomarxistické zvrhlosti.

Nebezpečí islamizace si uvědomují i řadoví katolíci. Váš postoj k nim je ale kontraproduktivní, asi jako ten páně Konvičkův. Být pod jeho praporem by si každý křesťan měl rozmyslet.

A ještě si rýpnu - militantní;-D - to se to bojuje proti křesťanům, co? Šetřte radši síly, budete je potřebovat.

2 0
možnosti
Foto

Zatracení migranti.

Natolik zblbli nás, ateisty, že jsme katolíkům přistoupili na další svátek. Ani Poseidon nás nezachránil.

Budeme navždy zatraceni pro tuto svojí neprozíravost.

1 0
možnosti