Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Radši se držte toho, že jste ateista. Možná se vám zdají křesťané směšní atd. Nevěříte v boha a myslíte si, že lucifer je taky takový nesmysl. A zrovna že se nestaví koncentrační tábory8-o?Co je FEMA camps? Říkat, že luciferiáni jsou lepší než křesťané je zvrácené.

0 0
možnosti

Autor článku poplival křesťany, aby následně motivoval a obhajoval luciferiánství.;-€Rv

2 1
možnosti
Foto

J18i92ř78í 39T77u60r59n18e23r

13. 11. 2015 12:03

Kdybych měl volit mezi nekonfliktním luciferiánem a militantním ateistou, volil bych toho prvního, přestože jsem sám ateista. To protože jsou pro mě důležitější projevy náboženství (případně ateismu),než náboženství vlastní. Navíc, co si tak  matně vybavuji, luciferiáni nemají nic společného se satanistickými sektami. Vzývají Lucifera - Světlonoše, kterým v byl v počátcích křesťanství a v hebrejské bibli "pozitivní postavou"a až kdesi v raném středověku "se  s ním setkáváme" jako s padlým andělem.

1 2
možnosti
Foto

Musím znovu opakovat, ať si každý věří čemu chce, je mi jedno jestli se modlí, mlátí vlastní hlavou o zem nebo vzývá jakékoliv náboženství - ale doma, v kostele, mešitě či klubu, který si za SVOJE peníze na VLASTNÍM pozemku pořídili. Potud liberálnost a demokracie.

Ale budu tvrdě proti hlásání jakékoliv víry na veřejných prostranstvích a obtěžování či omezování ostatních jakýmikoliv projevy jakékoliv víry. A nechtějte vidět, jak budu vyvádět, jestli s jakoukoliv vírou kdokoliv jen strčí nos do školy, kam chodí moje děti!

0 0
možnosti

Vyvstává otázka, zda nejsme my všichni vlastně luciferové, tj. padlí andělé ...

0 0
možnosti

To jsou stejně jenom účelové provokace většina těch lidí nevěří v existenci ďábla. Ale na rozdíl od militantních ateistů tito protestující nezavírají své oponenty do koncentračních táborů a ani je veřejně nepopravují za "zločin fanatismu".

0 0
možnosti

J72i85ř41í 29Č71í54ž30e78k

13. 11. 2015 10:25

Svoboda vyznání? No když se někdo holedbá tím, že je tu od toho, aby zlikvidoval jiná náboženství (satanisté - nemyslím tím nějaké náhražky, které si na satanisty hrají) se proklamují jako skupina, která chce zlikvidovat křesťanství), nehledě na to, součástí jejich náboženství je obětování lidí, zvláště novorozeňat, pak není divu, že se to křesťanům nelíbí. Kdo se tímto více zabývá ten ví, že samy satanistky se nechávají oplodnit právě kvůli obětování svých dětí.

1 0
možnosti

Tak svobodu vyznání prosadili nevěřící. Věřící v cokoliv ji využívají a rádi se s ní ohánějí, ale málokdy ji vnitřně uznávají.

0 0
možnosti

Svoboda vyznání je důsledkem střetu katolíků s protestanty...

1 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS