Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přijde mi, že největší pózérství je právě tady ta povýšená nabubřelá kritika údajného pokrytectví a povrchnosti.

Ano, appka nabídla jednoduchý způsob, jak vyjádřit solidaritu s oběťmi terorismu v Paříži. No a? Na pocitech těch lidí, kteří ji využili, to nic nemění a vy o nich víte houby (být vámi, dávala bych si bacha na sirky...).

Proč lidé stejně nereagovali na smrt v letadle?

a) Protože se nejdřív vůbec nevědělo, proč to letadlo spadlo a když se nakonec k závěru došlo a přestalo kolem mlžit, na spontánní reakci tohoto typu už jaksi bylo pozdě.

Proč lidé nereagovali stejně na smrt v Bejrútu či kdekoli jinde na světě?

b) Protože Francie je Evropa, a je nám blíž než neevropské země. To je fakt, na kterém podle mě není vůbec nic špatného nebo odsouzeníhodného. Intenzita veřejné reakce se zjevně odvíjí i podle blízkosti (nejen geografické) a počtu obětí daného činu. No a? Nikdo tím přece netvrdí, že ostatní jsou méně lidé nebo že je jich míň škoda. Jen nemůžeme reagovat na každý větší teroristický útok po celém světě a tak prostě oběti např. na Bali či v Indonésii (nebo chcete-li v tom Libanonu) holt vypouštíme víc než ty ve Francii či blíž.

Mě spíš napadá - kdo se nad tímhle má potřebu pozastavovat?

0 0
možnosti

Pů to není med! Vždyť to jsou exkrementy! Nejez ty exkrementy prosím! Pů se otočí na tygra a s pusou celou od exkrementů povídá. To je tvůj názor.

1 0
možnosti

Předně, ze všech těch islamofobů a nácků co mám v přátelích jsem trikoloru neviděl u jediného. Objevila se u spousty lidí, kteří se o problém s Islámem běžně nezajímají, a pak snad u všech slunečných lidí, jako kdyby to bylo povinné. To je zhruba to co popisujete, ale průnik se skupinou "nadávající na Araby" je krásná kulatá nula.

Možná je to zmenšením šoku v případě, kdy to člověk očekává. Příště hádám bude šokovaných méně lidí, ti zbylí zase mohou použít nějakou soustrastusnadňující aplikaci. Otázka je, s jakou to bude vlajkou.

2 0
možnosti
Foto

Nezlobte se, ale Váš článek se mi  zdá také poněkud jednostranný... Existují přece i ti, co nevnímají tu hroznou události v Paříži  selektivně, ale v souvislostech s jinými podobnými  teroristickými akcemi ve světě... A nevyčítejte druhým, že  přidání trikolory sdílejí s Francouzi soucit  s  nevinnými oběťmi této lidské agresivity. Je to znamením lidství. (A bylo by, i kdyby byly  ty oběti z Paříže, z Ruska, Egypta nebo z Libanonu... R^

1 0
možnosti

Taky jsem si tu trikolóru tam nechal udělat - a moc dobře vím proč. Nemluvte prosím za mě. Nepoučujte, prosím. Je to velmi hloupé.

3 0
možnosti

J51a51n 21R53á78ž

17. 11. 2015 10:05

A udělal jste si taky ruskou trikolóru po zavraždění 222  ruských obětí teroristického útoku na letadlo?

Jestli ne, tak jste ubohý pokrytec a máte právo jen mlčet.

4 5
možnosti

Když se nad trikolorou pohoršuje někdo, kdo se ve svém blogu ani jednou nezmínil o atentátech v Bejrútu a nebýt trikolory, tak by si snad ani nevšiml jiných atentátů ve světě ... jsem v klidu. Nech lidi v klidu truchlit, ubožáku.

4 0
možnosti

J51a55n 17W39e26r50n81e23r

17. 11. 2015 17:36

Nezmínil? Naučte se číst.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS